Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3322 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Aż tak bardzo błotem nikt nie rzucał żeby się pobrudzić, a Retier pisał że o swoje racje trzeba walczyć. Podobno walkower się liczy podwójnie i jeszcze "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym".
Jeśli to wszystko nie zagrzewa Cię do walki to mam jeszcze pół grzanego piwka i mogę się podzielić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Grzes203 napisał:
Aż tak bardzo błotem nikt nie rzucał żeby się pobrudzić, a Retier pisał że o swoje racje trzeba walczyć. Podobno walkower się liczy podwójnie i jeszcze "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym".
Jeśli to wszystko nie zagrzewa Cię do walki to mam jeszcze pół grzanego piwka i mogę się podzielić

""Podobno walkower się liczy podwójnie i jeszcze "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym".

Chetnie skorzystam z tego grzanca,tak by sen szybciej przyszedl

Ps.Retier napisal,ze o swoje racje trzeba walczyc.To prawda,ale trzeba wiedziec z kim sie walczy a w tym przypadku wielka niechec mnie dopadla,bo osoba musi reprezentowac jakas wartosc aby z nia dyskusje prowadzic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Nawiązując do tematu tego wątku, wartości nie mają takiego znaczenia.
Lepiej kopać na oślep

No tak, sen dobra rzecz.
Ja żyję już wyjazdem na święta więc na sen mogę sobie poczekać.
Gorzej mają pracujący jutro, właściwie to dziś.

Nic to, może jutro znowu zabrzmi gong
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Grzes203 napisał:
Nawiązując do tematu tego wątku, wartości nie mają takiego znaczenia.
Lepiej kopać na oślep

No tak, sen dobra rzecz.
Ja żyję już wyjazdem na święta więc na sen mogę sobie poczekać.
Gorzej mają pracujący jutro, właściwie to dziś.

Nic to, może jutro znowu zabrzmi gong

Hmmm ja pracuje jutro,ale jestem w tej komfortowej sytuacji,ze mam na 12-ta
Zadroszcze Ci Swiat w Pl z rodzina,ja zostaje w Norge i nie jest to spowodowane praca jak zaraz ktos moze zaczac sie dopatrywac.
Tak czy siak, gong zabrzmi jutro to prawie pewne,tylko czy w tym temacie czy tez w innym...hmmm na ta chwile to wielka niewiadoma.Jedno jest pewne,na tym forum rzadko czlowiek sie nudzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Jesli chodzi o moją rodzinę to nie masz czego zazdrościć
Mieszkam tutaj z siostrą i jej rodzinką, a druga siostra mieszka parę kilometrów od nas.
Jadę tylko żeby od Norwegii odpocząć i nabrać sił na przyszły rok.

Szkoda jednak że Ty zostajesz bo widzę po Twoich postach że wolałabyś jechać.
No cóż, życie jest czasem brutalne a los bardzo złośliwy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok